"Ni som saknat real shit kommer bli glada. Resten behöver inte bry sig."

Rapparen VIC från Göteborg, tidigare känd under rapaliaset Vic Vem, gjorde för ett par veckor sedan återkomst med ny musik. Detta efter att förra året släppt albumet “HEM”, under artistnamnet Vic Vem. Att han lämnar det tidigare artistnamnet handlar om att den personliga utvecklingsprocess han genomgått senaste åren. I ett pressutskick som återgivits i sociala medier står att läsa:

“Efter ett decennium fyllt av samarbeten med flera av branschens största, tre solo-plattor samt turnéer och föreläsningar runt hela landet väljer Vic nu att bort sitt efternamn och bereda plats åt den utveckling som skett inom honom, som människa och artist.”

För ett par veckor sedan kom den kritiska betraktelsen “Beef” och nu är han åter vassa reflektioner på singeln “Ice Age”. Låten är producerad av Chad Bogus och Llama Beatz I samband med releasen skriver han:

”Jag skrev den här låten för att jag fått nog av skiten. Valde att göra musik istället för att delta i en oändlig debatt som inte leder någon annanstans än till psykisk ohälsa. Ni som saknat real shit kommer bli glada. Resten behöver inte bry sig.”

Foto: Pedram Fazelzadeh