5e78b0917f33f434794a1c02
Snoh Aalegra gästar på nya Vince Staples-spåret “Señorita” – lyssna här!


 

 

Under sitt South by Southwest-framträdande i Austin för några månader sedan överraskade Vince Staples publiken med en remix av Futures “Covered N Money”. Resultatet uppskattades enormt av åhörarna, som liksom många andra förmodligen aldrig kunnat förvänta sig de båda på samma spår.

 

 

Nu släpper Long Beach-rapparen en officiell version av “samarbetet”, vars hook består av en sampling från Futures albumspår “Covered N Money”. Med den minimalistiska trap-stämningen på “Señorita” byter Vince Staples riktning rent soundmässigt, men håller hårt i sitt vanliga textfokus. Låten är producerad av Christian Rich, som har bland annat Earl Sweatshirts “Molasses” och Drakes “Pound Cake” på meritlistan. På låten gästar av svenska sångerskan Snoh Aalegra som är boende i Los Angeles och aktuell med EP från i vintras samt turné och debutalbum via Artium Records. Lyssna nedan på “Señorita”.

 

Vince Staples kommande album “Summertime ’06” kommer släppas via Def Jam 30:e juni och är exekutivt producerad av NO I.D.

 

 

 

 

snoh-aalegra-2014-LSPublicerat:
RedaktionenNULL