Teorin om ett annalkande album förstärks idag då Snoh Aalegra släpper sin tredje singel på kort tid. Efter att ha återvänt med låten “Be My Summer” i juli får vi nu augusti månads andra släpp “Wait A Little Longer”. Men någon bekräftelse på att sångerskans femte album är på gång får vi, just det, vänta lite längre på.

Den senaste tiden verkar det som att Snoh återigen valt att fokusera på själfull sång och stämningsfulla harmonier utan större utsvävningar soundmässigt. Det lägger också större fokus på texten, som är en något underskattad komponent i Snohs musik. “Wait A Little Longer” är en klassisk uppbrottsballad om att gå vidare från ett förhållande man inte riktigt är säker på att man vill gå vidare ifrån, något som refrängen kapslar in på ett smakfullt och igenkännande sätt:

“I’m done searchin’
For answers I won’t find
And I’ll wait a little longer, ’til one day
I’m second guessin’ for the second time”

Låten är producerad av Sensei Bueno och Mellodust och går att lyssna på nedan!

“Fredagsfokus” är ett segment där Kingsize väljer ut fredagarnas bästa släpp och skriver en kort recension om låtarna. Detta gäller enbart singlar och släpp via förhandsinformation prioriteras. För större chans att plockas upp, mejla info@kingsizemagazine.se senast torsdagar varje vecka.

Foto: Instagram/@snohaalegra