Shazaam släpper nya singeln “Banga inte” (Leksaksvapen Remix)


 

 

Shazaam fortsätter att spotta ur sig ny musik samtidigt som han även jobbar vidare på barnmusik-projekt med alteregot Jompa. I början av nästa vecka släpps en hiphopljudbok via Storytel.

 

Med nya Shazaam-singeln “Banga Inte (Leksaksvapen Remix)” ger han sig i kast med rappare som pratar om brott och vapen i sina texter. Produktion av Årets Ninja.

 

“Jag har alltid sett hiphop lite som Wrestling. Jag vet att inte allt är på riktigt, men det blir bättre om jag låtsas. Nu när jag själv har blivit äldre och hiphop har blivit så vansinnigt populärt så har jag funderat mycket på hur det är för dagens väldigt unga artisterna som snabbt når enorm framgång på “gangstertexter”. Detta är mitt sätt att säga till dom att ingen av oss som lyssnar förväntar sig eller vill att dom ska leva upp till det. Banga inte.”

 

Visa det här inlägget på Instagram

Ny singel! 🔥 "Banga inte" Leksaksvapen Remix "Jag har alltid sett hiphop lite som Wrestling. Jag vet att inte allt är på riktigt, men det blir bättre om jag låtsas. Nu när jag själv har blivit äldre och hiphop har blivit så vansinnigt populärt så har jag funderat mycket på hur det är för dagens väldigt unga artisterna som snabbt når enorm framgång på "gangstertexter". Detta är mitt sätt att säga till dom att ingen av oss som lyssnar förväntar sig eller vill att dom ska leva upp till det. Banga inte. Jag hittade @aretsninja musik genom att vi uppträdde på samma musikfestival och jag fastnade direkt för hennes sound. När jag hörde den magiska låten "Leksaksvapen" förstod jag det direkt att detta är den perfekta inramningen för mig att dela med mig av mina tankar kring det här ämnet." – @johnlandenfelt Spotify: https://open.spotify.com/track/11zOqIDlR9kzMGw1wfpM5H?si=Tq_KftvKTgaXoIvFc0xXfQ Video: https://youtu.be/3FcxWt1GqPQ #SHAZAAM #FrilansandeMC #Läggnerdittvapen

Ett inlägg delat av John Landenfelt (@johnlandenfelt)

 



Publicerat:
Redaktionen



NULL