5f86cde6439fe73b7352d202
Rapparen Shazaam/Jompa släpper hiphopljudbok


 

 

Rapparen John Landenfelt, känd under artistnamnen Shazaam och Jompa, släpper nästa vecka ljudboksserien “Lär dig rappa” på Storytel. Över tio avsnitt får lyssnaren ta del av “lustfylld ordlek, rytm och rim” samt att han berättar om hiphopens historia och lär ut hur man skriver sin första rap. Målet ska vara att inspirera barn till att börja skriva. I ett pressmeddelande säger han:

 

“Det har varit en bucketlistgrej för mig länge att få dela med mig av hantverket jag själv lagt så mycket tid på.”

 

Shazaam fortsätter:

 

“Jag började själv rappa när jag var 14 år, och jag har skrivit texter varje dag sedan dess. Den här ljudboken är en perfekt introduktion till språklek, utmaning och självbejakande. Jag hoppas att den kan tända många gnistor hos nyfikna unga skapare, gnistor som sedan kan växa sig till lågor, eld och till slut kreativa bränder som jag själv kommer känna röklukten av i framtiden.”

 

 

Lisa Ragvals, förläggare på Storytel Kids, säger vidare:

 

“Det har varit fantastiskt att jobba med Jompa! Få människor har samma energi och smittsamma sätt som han, så det hade varit tjänstefel att inte ta med honom in i studion. Hela idén med Lär dig rappa är att visa hur lustfyllt det kan vara att skriva och att vem som helst kan lära sig att göra en egen raplåt, genom att laborera med språket och leka med rim och rytm. Om man bara lär sig några grundläggande saker så går det att vara nästan hur kreativ som helst sedan.”

 

 

“Lär dig rappa” släpps på Storytel den 23:e september.

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL