Nápoles släpper nya singeln “4 In The Morning”


Från kommande EP:n “Cloud 9”.

 

 

Idag får vi ännu en varm och drömlik singel från Stockholmsbaserade Nápoles. “4 In The Morning” blir höstens varma smakprov från den nästkommande EP:n “Cloud 9” som väntas komma i november. Precis som tidigare är det mestadels inspiration från r&b, neo-soul och hiphop tillsammans med en nostalgisk känsla från 00- och 90-talet som utgör ljudbädden.

 

Nápoles berättar själv vad “4 In The Morning” betyder för henne:

 

– “4 In The Morning” är en låt om att aldrig tröttna på att vara nära en speciell person och att längta efter att komma hem till den så fort du går.

 

– Produktionen som Wahib har skapat är supernostalgisk och jag gillade idén från första gången jag hörde den och började utforska vad jag ville skapa. Efter ett tag landade jag i att jag ville sjunga om kärlek och att förmedla en intim känsla, och som alltid få lyssnaren att varva ner tillsammans med mig.

 

Till singeln släpps en lyric video den 20 oktober – en dokumentation av Nápoles resa till Portugal tidigare i år tillsammans med hennes samarbetspartners och barndomsvänner Nataša och Rebecca som hon även grundade Ladieslovehiphop med.

 

Singeln blir den tredje och sista för i år innan Nápoles andra EP “Cloud 9” släpps den 12 november. Projektet blir också uppföljaren till debut-EP:n “Slowin It” som 2020 gav hennes uppmärksamhet från plattformar som Complex UK och BBC1Extra och nominerades till P3 Guld och Grammis.

 

Lyssna på “4 In The Morning” nedan!

 

 

 

 

Foto:

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL