I början av maj presenterade Zalando sin nya satsning ARENA by Zalando, deras första fysiska pop-up för streetwear i Stockholm. ARENA by Zalando utlovar en upplevelse som förenar Zalandos streetwear-mode med kulturellt engagemang och till sin hjälp har man tagit ett par profilerade namn.

Under en treveckorsperiod kommer varje artist att kurera butikens atmosfär och utbud, där de låter sin personliga stil och kreativitet genomsyra lokalen. I slutet av maj invigde Jelassi sin pop-up i butiken med ett gäng personliga favoriter och denna gång är det Nápoles tur att visa upp sin kurerade version av ARENA by Zalando.

I samband med invigningen i förra veckan berättade hon för Kingsize om sin setup och inspirationen bakom hennes version av pop-up butiken.

– Växter, jag älskar natur. Mysbelysning och cute clothes.

Vad gäller musikvalet i butiken kan vi vänta oss en härlig mix av musikstilar, medan hon också verkar föredra spontanitet och överraskningsmomentet.

– Kanske lite jazz, lite old school hiphop, reggae… vem vet?

På frågan om vad som är hennes mest betydelsefulla musikupplevelse svarar hon:

– Jag tror att det var att växa upp på Kuba på somrarna och bara se hur dom är med musik. Det är otroligt.

Se bilder från eventet och hela intervjun nedan!

ARENA by Zalando är temporärt beläget på St. Paulsgatan 22A och har öppet torsdag-lördag från den 3 maj-29 juni 2024. För ett detaljerat schema av eventen och samarbetena, besök zalando.se/arenabyzalando.

Foto: Vanessa Tryde