Naod rundade som bekant av 2021 med EP:n ”TOP GUY” och ett gig ihop med Burna Boy på Hovet. I början av fjolåret släppte han albumet ”Naod vs Nine”, varifrån singeln ”TWIST N TURN” nyligen streamade guld.

Vårens EP-släpp ”BABY NINE 3” – som rymmer gästinhopp från Greekazo och VC Barre samt produktioner av John Alexis och Fransisco! – har nu fått ett spikat releasedatum. Det blir enligt ett pressmeddelande Naods sätt att säga tack och adjö till sitt alias Nine.

– Jag känner att det är dags för mig att gå vidare och skapa ett nytt koncept. Jag kommer aldrig att lägga undan Nine men det är dags att lämna Nine-serien, säger Naod.

– Lite av meningen med Nine-släppen har varit att de inte ska ha någon röd tråd, utan bara vara fet musik, som en skön playlist.

Hur det kommande EP-projektet kommer att låta får vi veta den 6 maj, då den tredje och avslutande delen i EP-upplagorna av “Nine”-serien släpps. Av allt att döma blir alltså den senaste singeln, som gästas av just Greekazo, en del av “BABY NINE 3”.

Foto: Art by Esse

65546e0a53c940223e0b0eb4