5f2d30fa05d9010e180815f2
Naod släpper singeln “Mina bandz” från kommande debutalbum


Se musikvideon här!

 

 

Naod är artisten från Rågsved som bland annat synts i talangtävlingen Nästa Nivå där debutsingeln “Dö rik” skapades för två år sedan. Efter det har Naod släppt sparsamt med musik, men av allt att döma verkar han fortfarande jobba hårt. Enligt ett pressmeddelande blev farbrorns död startskottet som fick honom att skriva 113 verser på en vecka. Nu kommer även nya singeln “Mina bandz”, som är ett första smakprov från det kommande debutalbumet som väntas släppas till hösten.

 

“Jag skapar hela tiden. Min omgivning inspirerar mig och jag kan lätt fastna på smågrejer. Små detaljer som någon annan kanske inte ens skulle lägga märka till kan jag gå och tänka på en hel dag. Min musik fungerar då som en slags terapi där jag skriver av mig, där jag får ut allt som annars aldrig skulle sluta snurra runt i mitt huvud”, säger Naod. Han fortsätter:

 

“‘Mina bandz’ handlar inte bara om pengar, det är snarare en motivationslåt som är skapad för att sprida glädje och inspiration. Jag hoppas att den får lyssnaren att bli peppad och känna: ‘Yes! Let’s go get our bandz.’”

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Ollie Nordh

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL