Naod släpper ny singel inför kommande EP:n “TOP GUY” 

 

På den kommande EP:n ”TOP GUY”, som nu har fått bekräftad release till den 5 november, vill Rågsved-rapparen Naod omdefiniera uttrycket som brukade vara synonymt med att vara gangster. Men först får vi den nya singeln ”Slide to the Left”, som tar med oss på en resa tillbaka till ungdomen, den tid i livet när sinnena har vridits hela vägen upp.

 

Naod säger om låten:

 

– “Slide to the Left” var nog den enklaste låten på EP:n att göra. Jag skrev den i Spanien och blev inspirerad utav beatet och miljön runt omkring mig. Orden och mina känslor flöt ner på pappret direkt.

 

Låten är det senaste släppet från den kommande EP:n där han alltså vill omdefiniera det gamla ”top guy”-uttrycket som en gång i tiden var synonymt med att vara gangster – ett återkommande tema genom plattan.

 

– En TOP GUY är en person som alltid gör rätt ifrån sig och lever upp till sina ord, säger Naod. TOP GUY är någon som känner att han bär ansvar för alla han har runtomkring sig. En TOP GUY är en ärlig människa och någon som ger sitt allt, även när det inte finns något att ge.

 

Lyssna på “Slide to the Left” nedan. Dagen efter EP-realeasen, alltså den 6 november, kommer Naod dessutom värma upp åt världsstjärnan Burna Boy på Hovet i Stockholm.

 

 

 

 

Foto: Art by Esse

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL