5e81bb9b7f80ce30463cf002
Naod-Baby-Nine-2-S
Naod släpper debutalbumet “Baby Nine 2”


Se musikvideon till nytt Aden x Asme-samarbete.

 

 

Naod debuterade redan när han deltog i talangtävlingen Nästa Nivå 2014, men det är faktiskt inte förrän nu han släpper sitt första album. “Baby Nine 2” följer upp EP:n “Baby Nine” från 2018 och innehåller bland annat senaste singeln “Different Fella”, samt nya samarbeten med Aden x Asme och Cherrie.

 

Låten ”Dripping 2” är en uppföljning till den stora hitlåten ”Dripping” som var med på Aden x Asmes hyllade album ”12 till 12”.

 

“Vi hade ett liknande samarbete med ”Dripping” som var med på Aden & Asmes skiva ”12 till 12”, vilket blev den största låten på albumet – då kände jag att jag borde fortsätta på ett vinnande koncept. Jag har jobbat mycket med Aden och Asme och förutom att de är två riktigt sköna personer är de även väldigt begåvade musiker. Straynane som har producerat låten är en renodlad ”hitmaker”, så han kändes som en självklarhet att jobba med”, säger Naod.

 

På albumet hör vi även låten ”Du Vet” (producerad av Stress) som gästas av Cherrie.

 

”Jag har känt Cherrie ganska länge och har alltid beundrat hennes musik och hennes röst, dessutom är hon en av landets största artister. Stress är en producent med otroligt mycket erfarenhet inom hiphop och i synnerhet svensk hiphop men har på senare tid även arbetat mycket utanför Sverige bla USA.”

 

Lyssna på “Baby Nine 2” nedan och se musikvideon till “Dripping 2”, i regi av Mogz.

 

 

 

 

 

 

Foto: Art By Esse

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL