Mwuana och Blizzy bland gästerna på nya Hasti B-singeln “Hon e redo”


Se musikvideon här!

 

 

Hasti B har redan producerat stora delar av Blizzys debutskiva, driver labeln R tillsammans med Rigo och har turnerat Sverige runt med ett antal olika rappare. Som producent har han nått stora framgångar, däribland platina för Yasin Byns ”Lallish” och guld för Blizzys låt ”Diva remix”, som utöver Hasti själv gästades av Denz, Yasin, Rigo, Aki, Dre Low och Jacco.

 

Singeln ”Hon e redo” är den första som Hasti B släpper tillsammans med ett stort skivbolag. Han och Blizzy skrev låten för något år sedan, men trots att de jobbade med den länge blev den aldrig släppt. När Hasti återvände till den gjorde han om hela produktionen, och slutresultatet gästas av Blizzy, K27, Mwuana samt Elias Abbas, och är enligt upphovsmannen själv “en riktig Hasti-produktion”.

 

– Jag själv kan inte förklara vad jag gör, men folk hör direkt att det är en av mina låtar. Jag vet själv inte vad jag har för sound, men jag vet att det finns ett Hasti-sound.

 

Framtidsvisionen är tydlig för Hasti B – han vill släppa ett producentalbum med många olika gästartister. Samtidigt så vill han fortsätta ge tillbaka till den ort som format honom till den han är och det han gör.

 

– Nu har jag nått en punkt där de yngre i Rinkeby påverkas av det jag gör och det är mitt ansvar att göra gott med den plattformen jag har. Där jag kommer ifrån finns det många som tappar hoppet i ung ålder, jag brukar ofta prata med unga där dem säger att dem inte har några drömmar. Att inspirera dem är det som driver mig att fortsätta.

 

Se musikvideon nedan, i regi av Hasti B och Rigo Pencheff, filmad av Lionsoul Media.

 

 

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL