Mona Masrour släpper dubbelsingel – redo med debutalbum i höst


 

 

20-åriga sångerskan och texförfattaren Mona Masrour, från Stockholm, är denna fredag aktuell med nya singeln ”Påminner mig/Får aldrig nog” producerad av Lilshiit och Nisj. Samtidigt avslöjar hon att debutalbumet ”Berätta” ska släppas i höst. Redan förra året kom debutsingeln ”Med tiden” och hennes musik beskrivs gränsa mellan r’n’b och soul – med hyllningar av artister som Imenella och Sabina Ddumba. I ett pressutskick beskriver Mona den nya singeln:

 

“‘Påminner mig’ handlar om karaktären alla tjejer får stöta på någon gång. Personen som aldrig vill släppa utan kommer tillbaka gång på gång, för att påminna dig om honom, precis innan du hinner gå vidare. En lallare. Tror många kommer kunna relatera till låten för att situationen är så typisk. Men känslan är lekfull, typ som när man ska berätta till sina tjejer ‘gissa vem som tillslut valde att skriva’. ’Får aldrig nog’ handlar om när man är lite dum i huvudet och väljer att svara ändå.”

 

 

Mona Masrour berättar vidare om debutalbumet ”Berätta” som hon siktar på att slöppa i höst:

 

“Att jobba med Nisj är den största tryggheten jag vet. Det som känts viktigt för mig i musiken är att det aldrig ska sluta kännas som när jag skolkade för att sjunga i musiksalen. Det ska alltid först och främst vara för mig. Min åsikt räknas när vi sitter i studion. Nisj har alltid varit där för att bekräfta det. Att jag kan min konst och att jag gör rätt i att tro på mig själv. Och med det har jag tur för att jag vet att det inte är alla tjejer som får vistas i en studio utan att känna sig mindre än vad de är och att få känna sig medverkande i sitt egna skapande”.

 

 

 

 

Foto: Pressbild / Christopher Cardenas3

 Publicerat:
RedaktionenNULL