ken-ring-lyckas-S
Ken Ring släpper singeln “Lyckas Är Ett Måste” med Keya


Signar även en norsk rappare till Masa Music.

 

 

I slutet av förra året skapade Ken Ring skivbolagsetiketten Masa Music i samarbete med Playground Music och har sedan dess arbetat hårt för att kontraktera artister till sin nya skapelse. På Kingsizegalan 2015 framträdde Ken Ring med sin Masa Music-familj på scen (se videoklipp nedan) och framförde nya singeln “Lyckas Är Ett Måste”. Nu finns singeln ute via Spotify.

 

 

 

 

 

Under helgen meddelade även Ken Ring via sociala medier att han signat en norsk rappare vid namn Jonz. En norsk remix av “Lyckas Är Ett Måste” kommer släppas inom kort.

 

“Masa Music vill jag ska växa i hela Skandinavien. Så därför måste jag signa en rappare i Norge. Det fanns en som en gemensam broder ( nigguh i got u) i Oslo hämtade till mig och det visade sig vara en mycket grym talang vid namn Jonz! Kände att nått va på gång redan då, men labeln var inte klar. Tyvärr ska han på grund av lite gamla misstag in i fängelse imorgon för att sitta ett par månader. Så jag bjöd över han till sthlm över helgen som va för att spela in lite och prata. Vi kom fram till att köra på med våra planer. Så nu vill jag välkomna till familjen, Norges framtid, JONZ.”

 

 

jonz-ken-SRedaktionen | Kingsizemagazine

 

 

Se Ken Ring på Kingsizegalan:

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL