Joy-Frej-ÄntligenHemma-S
JOY och Frej Larsson släpper gemensamma singeln “Äntligen hemma” – se video här!


“Skulle vi förlora allt, så har vi varandra.”

 

 

Joy M’Batha & Frej Larsson träffades på Nästa Nivå och har sedan dess tillsammans gjort avtryck på den svenska hiphopscenen med sina unika uttryck. De skapade bland annat den officiella svenska EM-låten 2016 och är just nu aktuella som programledare på den första upplagan av GAFFA-Prisets gala den 10:e februari. Nu släpper de även sin nya singel “Äntligen hemma”, med tillhörande musikvideo.

 

“’Äntligen Hemma’ handlar om den trygghet som vi har hittat och skapat trots alla svårigheter. Vi vet hur det är att behöva hustla för överlevnad – det är ingen nyhet. Men vi vet också hur det är att äta ostron i Cannes med landslaget och att åka världen runt och göra musik. Skulle vi förlora allt, så har vi varandra. Lyckan sitter inte i om det är nudlar eller ostron man äter, utan det handlar om med vem och hur. Och vi är familj. Det kan ingen ta ifrån oss.”

 

“Idén till låten kom från ett projekt som ett majorbolag ville göra med oss om den svåra bostadsmarknaden. När det bara var vi som levererade och de inte kunde uppfylla löftet om att betala i förskott så hoppade vi av projektet och drog till Spanien och spelade in. Videon är inspelad i Ronneby i ‘Borg of Hate’ där Frej är uppvuxen och har spelat in de flesta av sina framgångshistorier. Där känner man sig äntligen hemma.”

 

 

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL