"En rappare borde styra det här landet".

Frej Larsson har aldrig varit någon som skräder sina ord. På sin nya singel “Blomstertider” – med en interpelation och homage till skolavslutningshymnen “Den blomstertid nu kommer” – gör han inget undantag utan går “balls deep” in i samhällets fula nyanser. På låten rappar han bland annat:

“Sionisterna jobbar på skickligt, delar ut priser och pokaler / Sionisterna jobbar på skickligt, vem är fin nog att synas på galor? / Jag är den sista som slåss på riktigt, den sista på barrikaden / När journalister tigger så fiktivt så man kan buktala med asen”

Det hörs att låten är viktig och har personlig tyngd. Inför släppet postade Frej också ett inlägg med ett klipp från låten där han skriver:

“Kriget mot narkotika sker för att flytta fokus från läkemedelsindustrin skamlösa opiatinvasion som dödat tvåsiffrigt av mina kompisar bara i år. Läkemedelsindustrins vinster borde Sverige skita i.

Kriget mot kriminella i orten sker för att flytta fokus från dom riktiga kriminella i storbolagsstyrelser som plockar miljardvinster utan att dela med sig till dom mest behövande . Storbolag borde skatta i Sverige så vi kan hjälpa dom utsatta som skriker efter hjälp

Kriget mot rappare sker för att flytta fokus från det faktumet att våra ord väger så otroligt mycket tyngre än politikers. En rappare borde styra det här landet. (Jag är inte intresserad )

Att vi rappare och folk i utanförskapsområden inte kan hålla sams är vår undergång. Dom splittrar oss med droger, priser, pengar och ära och vi tar emot lika okritiskt som när Nelson Mandela tog emot fredspriset av den vite mannen som uppfann dynamit.”

Han avslutar inlägget med att avslöja ett kommande soloalbum som han menar kommer göra honom till “en solklar måltavla för sionisters luriga tentakler”.

“Jag vet att jag efter den här plattan kommer att vara en solklar måltavla för sionisters luriga tentakler som vi idag tror är samhällsbärande. När dom väl en gång är borta för gott kommer vi förstå att vi en gång i tiden hade det helt ok och att alternativet är totalt mänskligt slaveri. Jag har förlikat mig med att alla inte visste bättre. Jag har försökt berätta och alla svaren finns i min musik , nu kan jag bara rädda dom som lyssnar på mig. Allihopa, Tillsammans för ett självsäkert Sverige, VI är bäst . Lets goo.”

Se inlägget och lyssna på låten nedan.

Foto: Julia Lindemalm