Det har bara gått två dagar sedan Jay Rock stod på scen på Debaser Strand i Stockholm, där han trots en sliten röst stod för en otrolig gedigen spelning. Vi som var där vet vilka låtar som var mest populära – och självklart är dom med Kendrick Lamar. Därför kommer det nu glädjande nyheter.

I en frågestund på Twitter inatt frågade ett fan om han någonsin skulle göra ett gemensamt projekt med Kendrick Lamar, varpå han svarade:

“We Might Already Have A Full Project.”

Jay Rock och Kendrick går som bekant way back, när den senare rappade som K. Dot, så det är inte alls otänkbart att det kan vara ett äldre projekt som han refererar till.

Men, låt oss hoppas! I övrigt meddelade Jay Rock redan under spelningen att TDE-kollegan Isaiah Rashad snart släpper ny musik, detta efter att ha framfört “Tity And Dolla”. Något han även bekräftade på Twitter.

Inför Jay Rocks spelning i Stockholm gjorde även Kingsize-skribenten Mariana Benyamin Sir en intervju med TDE-rapparen som kommer att finnas i nästa nummer av Kingsize Magazine. Läs en kortare version HÄR och återvänd till den ljuvliga musikvideon till “Wow Freestyle” nedan.