Den senaste tiden har Ivorys karriär främst bestått av starka och intressanta samarbeten, som albumet ”Ett Gäng Getter” tillsammans med ODZ och Simon Superti – som han även prydde omslaget för årets första nummer av Kingsize Magazine med. Innan dess kom dessutom ”SKORPIONERNA” tillsammans med MIVAS. Men nu är han snart tillbaka med ett album signerat han själv, nämligen länge teasade ”BABA IVO”.

Albumet kommer dessutom med ny merch i form av en smyckeskollektion tillsammans med Mona Fällberg, som släpps i sommar. Sedan är det dags för fullfjädrad turné i höst/vinter med det efterlängtade albumet. Idag får vi också singeln “C’est La Vie” som beskrivs som “en trap-banger i sann Ivo-anda som handlar om bruten vänskap i falska relationer där hat och tvivel tagit plats samtidigt som man velat rida på vågen.”

– Jag har alltid trott på min egen kapacitet och ibland så har den självsäkerheten rört folk på fel sätt. Att någon du sett som en vän kan önska dig dåligt bakom ryggen men samtidigt smajla dig i fejjan, säger Ivory själv.

Vi kan således förvänta oss flera singlar under 2022 innan det är dags för allmänheten att ta del av ”BABA IVO” – Ivorys första solo-album sedan ”Rushen” 2020. Denna singel är producerad av en nyfunnen vapendragare UÅ Beatz från Umeå som gör sin release-premiär med ”C’est La Vie”. Vi kommer få höra hans produktioner på flertalet låtar i albumet, tillsammans med produktioner och arrangemang av Simon Superti, Young Earth Sauce och Andreas Kleerup med flera.

Läs hela omslagsintervjun med Ivory, ODZ och Simon Superti – där den förstnämnda berättar om influenser, synen på droger och faderskap – HÄR!

Foto: Pressbild

65546e0a53c940223e0b0eb4