"Getterna" är tillbaka.

”Getterna” – som konstellationen Ivory, ODZ och Simon Superti kallar sig när de släpper musik tillsammans – är tillbaka med ny musik. Idag torsdag får vi låten ”Allting på menyn” som dock inte är producerad av Superti, utan ODZ-vapendragaren Young Earth Sauce. Låten fungerar som en förlängning av albumet ”Ett Gäng Getter” som släpptes i mars, då trion också frontade Kingsize Magazine, och kommer att vara med på Ivorys kommande soloalbum ”BABA IVO” som förväntas släppas mot slutet av året.

Just samarbeten är det som färgat mycket av Ivorys karriär den senaste tiden. Utöver tidigare nämnda ”Ett Gäng Getter” har rapparen också släppt ”SKORPIONERNA” tillsammans med MIVAS. Men nu är han som sagt snart tillbaka med ett album signerat han själv – ”BABA IVO”. Sedan tidigare står det klart att albumet kommer med ny merch, i form av en smyckeskollektion tillsammans med Mona Fällberg, som släpps 25 augusti.

Det blir med andra ord en generös höst från Ivorys sida med smyckeskollektion och spelningar på festivaler och klubbar innan han drar ut på en fullfjädrad turné i höst/vinter med det efterlängtade albumet. Nästkommande singel beskrivs som en afro house/electro/amapiano–banger som ska ha skapats under en hetsig sommar inspirerad av de många rave och efterfester ”Getterna” rört sig kring.

– Det har varit en generös sommar med mycket värme och liv, så det var dags att samla hela hagen igen och dela med oss av allt det goda innan det är mörkt och deppigt igen, säger Ivory.

Men innan dess, lyssna på “Allting på menyn” nedan och läs omslagsintervjun med trion här!

Foto: Erik by Erik