Fricky släpper första singeln från kommande debutalbum


“En dokumentation av min personliga resa…”

 

 

Det är många som har väntat tålmodigt på att Fricky ska följa upp succén med 2018 års EP “Aqua Aura”. Något som sångaren och rapparen själv är fullt medveten om. Nyligen delade han med sig lite av den senaste tidens tankar och händelser, samtidigt som han passade på att tacka sina fans för deras stöd.

 

“…att gå igenom dom sakerna jag har gjort, hur sprääängt positiva dom än kan låta utifrån, så har det inte varit friktionsfritt. De förändringar jag gått igenom från att vara en liten kille från UÅ med drömmar om att göra musik, till att nå ut med den musiken till en stor massa – Och sen mitt i allt slängas ut i den största livsuppgiften någonsin i form av att bli pappa. Det satte jättestor press på mina axlar – Den pressen blev en tyngd, som sen i längden gjort att jag helt enkelt inte kunnat köra på med en uppföljare till Aqua Aura etc”, skrev han bland annat.

 

Fricky fick som bekant dottern Elda den 2 januari 2019, tillsammans med sin fästmö Cleo. Sedan dess har vi endast fått dubbelsingeln “Beemer / Axlar” och uppföljaren “Kär Pt. 2”, men efter att ha annonserat det kommande debutalbumet “FRICKTION” släpper han nu den första singeln. “Tanka Tänka” är producerad av Fricky själv tillsammans med Nisj och handlar om att våga följa instinkt och lita på sin kärleksfulla vilja och inte den tvivlande tanken.

 

– “Fricktion” är resultatet av “efter Frickytiden”, en dokumentation av min personliga resa som Erik som blev Fricky som nu är pappa. Alla dessa saker har varit så fina för mig men de har också skapat friktion mellan varandra. Jag har under den här tiden sökt en plats där jag kan vara bekväm i de förändringar som skett och känner äntligen att jag funnit det och är nu redo att dela med mig av denna resa, säger Fricky i ett pressmeddelande.

 

 

 

 

Foto: Pressbild/Jens Nilsson

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL