Den första upplagan av Powerpose FM Festival 2023 blev något av en succé och lockade hela 1600 festivalbesökare båda dagarna, där över hälften reste från andra delar av landet för att uppleva artister som Seinabo Sey, Hannes, Jelassi och Cleo. I mars stod det klart att festivalen gör återkomst i år och nu avslöjas det kompletta festivalschemat och årets lineup.

Boko Yout, Cherrie, Dina Ögon och Fricky är några av namnen som pryder festivalaffischen för årets upplaga av Powerpose FM Festival, som äger rum den 27–28 september 2024 i Umeå. Förutom tidigare släppta artister tillkommer idag waterbaby, Nils Albin, Mami Umami, Ayla och Fricky.

– Redan förra året lovade vi att Powerpose FM Festival ska erbjuda de mest progressiva och intressanta artister som Sverige har. Och vi kan bara stolt konstatera att årets line-up lever upp till det löftet. Nytt för i år är också att vi kommer öppna upp ytterligare en del av huset, då vi redan nu märker ett högt tryck på biljettförsäljningen. Allt pekar på att årets festival kommer bli oförglömlig, säger Johan Bäckström (Broder John), grundare av Powerpose FM Festival.

Se mer info och fullständig lineup nedan!

POWERPOSE FM FESTIVAL

När: 27-28 september
Var: Folkets Hus i Umeå Endagsbiljett: 695 kr
Tvådagarsbiljett: 1035 kr
*Rabatterat pris för studenter

LINE-UP

Amanda Bergman
Ayla
Boko Yout
Broder John
Cherrie
Dina Ögon
Fricky
Jelly Crystal
Mami Umami
Nils Albin
Stuzzi
waterbaby

Mer information: powerposefm.com
Biljetter: Tickster

Foto: Erik Nylander

Foto: Pressbild