Fricky redo med kommande debutalbum: “Fricktion Album On Yah Way”


 

 

Det är många som har väntat tålmodigt på att Fricky ska följa upp succén med 2018 års EP “Aqua Aura”. Något som sångaren och rapparen själv är fullt medveten om. Igår eftermiddag delade han med sig lite av den senaste tidens tankar och händelser, samtidigt som han passade på att tacka sina fans för deras stöd.

 

“…att gå igenom dom sakerna jag har gjort, hur sprääängt positiva dom än kan låta utifrån, så har det inte varit friktionsfritt. De förändringar jag gått igenom från att vara en liten kille från UÅ med drömmar om att göra musik, till att nå ut med den musiken till en stor massa – Och sen mitt i allt slängas ut i den största livsuppgiften någonsin i form av att bli pappa. Det satte jättestor press på mina axlar – Den pressen blev en tyngd, som sen i längden gjort att jag helt enkelt inte kunnat köra på med en uppföljare till Aqua Aura etc”, skriver han bland annat.

 

Fricky fick som bekant dottern Elda den 2 januari 2019, tillsammans med sin fästmö Cleo. Sedan dess har vi endast fått dubbelsingeln “Beemer / Axlar” och uppföljaren “Kär Pt. 2”, men nu ger han också en kort men tydlig update kring sitt efterlängtade debutalbum.

 

“Den senaste tiden har livet tagit en astronomisk vändning och jag har njutit ut låtar, hittat förhållningssätt till karriär och familj – Och är redo att dela med mig av resan jag varit på. FRICKTION ALBUM ON YAH WAY”, avslutar han inlägget med.

 

Det lilla som Fricky hittills berättat om det kommande albumet gjorde han redan i omslagsintervjun för Kingsize Magazine #2 2020, där han bland annat sa:

 

– Det handlar lite om flyttfåglar som chillar under vattnet och sen ses dom efter parningssäsongen och flyger tillsammans i trupp. Så det är lite som att jag har varit under vattnet och nu är tillbaka i luften och ska flytta någonstans, men med crewet.

 

Läs intervjun HÄR och se inlägget nedan.

 

 

 

 

Foto: Erik by Erik

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL