5f2d30fa05d9010e180815f2
Dree Low släpper nytt album i mars


Lyssna på ny singel och se musikvideon till “ICE CREAM” med Greekazo.

 

 

Dree Low har uppenbarligen inga planer på att sakta ner. Efter att ha kammat hem både Framtidens artist och Årets hiphop på P3 Guld har Husby-rapparen avslöjat att uppföljaren till “FLAWLESS” kommer redan i mars. Antingen i slutet eller i mitten, enligt en intervju med P3 Din Gata.

 

Om inriktningen på albumet säger han i intervjun:

 

”Förlåt till alla som älskar ‘Pippi’ – det är inte den auran nu. Det är feta låtar men det är inte det soundet. Eller på en låt är det nästan samma aura som på ‘Dag Hammarskjöld’. I stort sett yani, det är blandat sound – alltifrån gitarr och piano till fiol och flöjt.”

 

I intervjun berättar Dree Low även om sin uppväxt, om att samarbeta med andra artister, att lyfta fram unga talanger och om hur hiphop är den nya popen. Hela intervjun går att lyssna på via sverigesradio.se/dingata eller i Sveriges Radio Play.

 

Den senaste veckan har rapparen även hunnit med att släppa nya singeln “Betong” och annonserat nästa låt från “FLAWLESS II” som släpps imorgon. Idag får vi dessutom musikvideon till Greekazo-samarbetet “ICE CREAM”.

 

Se och lyssna på låtarna nedan!

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Henrik Brunnsgård/Sveriges Radio

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL