62429f791c0bfc1aba6ef852
Dree Low bjuder på nya singeln “Mike Tyson”


 

 

I mars månad släppte Dree Low nya albumet “PRICELESS” och har därefter samarbetat med bland annat Hov1 och Adel på nya låtar. Denna tisdag bjuder Dree Low och Top Class Music på nya singeln “Mike Tyson”, med produktion av Key Natra. Lyssna nedan!

 

I början av juni intervjuades Dree Low med barndomsvännen och landslagsspelaren Robin Quaison, av Erik Niva i Sportbladet. Han kommenterade då debatten om glorifiering av kriminalitet och droger inom svensk hiphop och sin egen musik:

 

– Yani, det finns, såklart, men jag pratar inte bara om våld, vapen och knark. Jag har en massa låtar om helt andra saker – och när jag rappar så pratar jag om alla aspekter av livet här ute. De säger att jag glamouriserar gatulivet… Och okej, jag förstår att ibland så kan man tycka det – men varför berättar ni inte om hur mycket jag också problematiserar gatulivet? Vad hände med de gånger jag avrått barn från att äta tabletter och ta kokain? Det finns ingen som sjungit lika mycket negativt om gatulivet som jag har gjort. Jag berättar om livet här ute från alla sidor.

 

 

 

 

Foto: Victoria Zahmatkesh / Universal Music Sweden

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL