Allyawan släpper “Blu Duk Tales Vol. 2” på streamingtjänster


Framförde låt med döv finsk artist i Musikhjälpen under helgen.

 

 

I lördags var det tio år sedan som Allyawan släppte det hyllade online-mixtapet “Blu Duk Tales Vol. 2” via hiphop-communityt Whoa. I takt med att bolaget Blu Duk Records är tillbaka på den svenska hiphopscenen väljer man nu att släppa mixtapet på digitala streamingtjänster.

 

I förra veckan annonserade även Allyawan att han varit involverad i ett projekt med den döva finska artisten Signmark. Projektet har resulterat i en låt artisterna emellan, där även Matte Caliste, Louie Vargas och Linda Sundblad är involverade. I förra veckan besökte de radioprogrammet Musikguiden i P3 för att berätta om samarbetet och i lördags framförde de låten i Musikhjälpen. Lyssna på låten samt se credits och lyssna på “Blu Duk Tales Vol. 2” nedan!

 

 

https://www.svtplay.se/video/20410451/musikhjalpen/musikhjalpen-sasong-11-signmark-allyawan-och-linda-sundblad-och-markus-krunegard?highlight=signmark-allaywan-och-linda-sundblad-dream-awake&position=190&start=auto&cmpid=del:em:20181217:signmark-allyawan-och-linda-sundblad-och-markus-krunegard:pla:lp

 

 

Allyawan-Blu-Duk-Tales-2-credits-SRedaktionen | Kingsizemagazine

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL