Redan i september stod det klart att två av landets mest populära rappare, 23 och C.Gambino, teamat upp för ett gemensamt projekt. I samband med nyheten fick vi första singeln “En chans”, producerad av Oscar Chase.

Nu följer duon upp med titelspåret från det kommande projektet “M.O.B”. Låten släpps idag och är precis som sist producerad av Göteborgsbaserade Chase.

Det kommande släppet följer upp fantastiska år för både 23 och C.Gambino. Under året har de båda släppt album i form av “Selfmade” och “Sin City”, där det sistnämnda också var Gambinos första fullängdsprojekt. Nyligen stod det klart att rapparen från Göteborg hade den tionde mest sedda musikvideon på YouTube i Sverige under 2022, med sitt framträdande i P3 Din Gatas “Båset”. 23, i sin tur, var en av årets mest streamade artister på Spotify (plats 5) precis som sitt album “Selfmade” (plats 4). Tidigare i år prydde 23 även omslaget för Kingsize Magazine #3 2022. Läs omslagsintervjun här!

Med andra ord lär “M.O.B” bli en rejäl bomb när det väl släpps. Tills dess, lyssna på titelspåret och se musikvideon nedan!

Foto: Pressbild

65546e0a53c940223e0b0eb4