LeBron James och Maverick Carters gemensamma klädmärke.

Efter att ha teamat upp med Bristol Studios för ett samarbete släpper LeBron James och Maverick Carters klädmärke UNINTERRUPTED nu en ny höst/vinterkollektion. Med den firar man hiphopkulturens 50-årsjubileum, genom att trycka på den naturliga kopplingen mellan sport och hiphop.

“Schemes & Dreams Vinyl and Crate Hoodie” är stilen som frontar kollektionen. Här får vi en luvtröja med ett broderat “Schemes & Dreams”-märke (som påminner om etiketten för “Parental Advisory Explicit Content”) på framsidan och ett stort basket- och vinyltryck på baksidan.

“Schemes & Dreams Posters on the Wall Tee”, å sin sida, får ett stort tryck på framsidan bestående av basket- och musikreferenser. Temat kompletteras med en långärmad t-shirt i krämfärg, som är vintage-inspirerad.

Vi får även två vintage-inspirerade t-shirts, där den ena har ett “Watch Your Mouth”-budskap centrerat på bröstet. Vill man lägga över tusen spänn på mjukisbyxor finns även ett par “Sports Reporter Sweatpants” tillgängliga. Här finns också en matchande beanie för 40 dollar.

Se bilder på plaggen nedan!

Foto: Uninterrupted