6284dbc5b422e7360a0da4a2
Tommy Hilfiger släpper nytt Tommy Jeans x AAPE BY *A BATHING APE-samarbete


 

 

Tommy Hilfiger lanserar i dagarna det andra Tommy x AAPE BY *A BATHING APE-samarbetet i e kollektionen som består av ytterkläder, vinteraccessoarer och samlarobjekt i form av skateboards. Denna nya kollektion beskrivs kombinera AAPEs streetwear med TOMMY JEANS klassiska street prep, där bland annat AAPEs klassiska kamouflageprint får en ny twist i rött, blått och vitt och matchar TOMMY JEANS djupgröna plaid-mönster för en ny pop av prep. Kollektionens huvudplagg består av en pufferjacka i kamouflage, en 2-i-1 plaid-mönstrad fleece windbreakerjacka, en jeansjacka med den klassiska TOMMY JEANS-loggan och en vändbar kamouflageväst.

 

Kampanjen är gjord som en dokumentär och följer fyra skejtare från New York genom stadens viktigaste landmärken, däribland Lower East Side of Manhattan och Brighton Beach i Brooklyn.

 

 

Alla plagg från Tommy x AAPE-kollektionen kommer finnas tillgängliga på tommy.com och aape.jp, i utvalda TOMMY JEANS-, TOMMY HILFIGER- och AAPE-butiker världen över och hos utvalda återförsäljare.

 

 

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Tommy Jeans (@tommyjeans)Publicerat:
RedaktionenNULL