5e81bb9b7f80ce30463cf002
5e78b0917f33f434794a1c02
LV-s
Se Virgil Ablohs kommande kollektion för Louis Vuitton


Innehåller både sneakers och väskor.

 

 

Tidigare denna månad lanserade Louis Vuitton sin första kollektion med parfymer som alla är unisex-dofter och nu är modehuset tillbaka med ännu en nyhet. Märket visar nu upp Virgil Ablohs kommande kollektion av sneakers och väskor till inför höstsäsongen 2019. Efter att ha skapat ikoniska verk så som den eftertraktade “Prism”-Keepallväskan och nya varianter av LVs signatursiluetter verkar det som att även den kommande kollektionen kommer bli en fullträff.

 

 

Den här gången har den hyllade designern skapat ett par hightop-sneakers som hämtat inspiration från den tidigare basket-inspirerade “LV 408”. Denna sko, som kommer släppas i helvitt med modehusets namn i guld på sidan, kommer också släppas i en låg variant. Båda skorna kommer ha en helvit mellanhög sula med en orange detalj och resterande detaljer går i samma vita färg som skon.

 

 

Vad gäller väskor har Virgil Abloh designat “Chalk Sling”, “Flat Vertical” och “Flat Messenger”. Samtliga väskor är sportiga och pryds av Louis Vuittons ikoniska monogrammönster i vita och bruna varianter. En ny twist på det annars klassiska mönstret är de retroinspirerade “klistermärken” med texterna “Vuitton”, “Liberty” och “Let Freedom Ring.”

 

 

Kollektionen kommer att släppas i Japan den 3:e maj efter det att den släppts något tidigare i Louis Vuittons Shinjuku-butik i Tokyo den 26:e april.

 

 

LV-s(1)Redaktionen | Kingsizemagazine

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL