Pharrells första Louis Vuitton-show var en massiv succé. Under showen förra året syntes superstjärnor som Beyoncé, Kim Kardashian, Rihanna, A$AP Rocky, Lewis Hamilton, J Balvin, Zendaya och många fler. Showen slog även rekord med 775 miljoner visningar på sin egna plattform och ytterligare 300 miljoner visningar på andra plattformar. 

Det första släppet från Pharells efterlängtade vår/sommarkollektion för 2024 kom i januari, när det franska klädvarumärket öppnade ett antal pop up-butiker över hela världen. Nu meddelar man att den andra installationen från kollektionen är redo att släppas. 

Mycket likt det första släppets exklusiva känsla, så innehåller den andra installation skräddarsydd vardaglig klädsel i deras nya “Damier”-mönster. Kollektionen innehåller plagg som overcoats, button-down skjortor, och raka byxor i rutigt mönster. I kollektionen ingår även varsity-jackor, med stora, levande loggor, och en stickad tröja med motivet av en fransk bro. 

Noterbart för detta släpp är att den inkluderar en ny version av “Monogram Speedy”-väskan och kommer i tre olika storlekar. 

Vår/sommarkollektionen är nu tillgänglig via Louis Vuittons hemsida och i deras butiker.

Se hela kollektionen nedan.

Foto: Louis Vuitton