New Black och Halebop samarbetar för ny kollektion


Se bilder här!

 

 

Mobiloperatören Halebop och livsstilsvarumärket New Black inledde ett långsiktigt samarbete under våren och nu släpper man “The Phone Home Collection”. En klädkollektion som består av hoodies, L/S Tees, Beach tennis kit och en filt.

 

– Tillsammans med New Black fortsätter vi att utmana oss själva för att ge våra kunder det lilla extra och vara schyssta på riktigt. Att vi har Sveriges nöjdaste kunder, enligt SKI, under ett helt decennium ser jag som ett gott betyg på att vi gör många saker rätt, säger Johanna Sahlman, Head of halebop.

 

Som en del av samarbetet kommer New Black och Halebop göra flera aktiveringar under året. Limiterade Halebop-produkter kommer dessutom att säljas hos New Black, både online och i butiken i Stockholm.

 

– Halebop är ett av få företag som matchar vårt kreativa DNA och vår tro på kommunikation som en central del i att bygga långsiktig kultur. Därför blev det naturligt för oss att gå in i ett samarbete med Halebop. Början på vår resa är ”The Phone Home Collection”, vi är otroligt stolta över att ha en partner som tror på att kultur, community, kärlek och kommunikation är grunden till allt, säger Andreas Ramos Undén, vd och medgrundare av New Black.

 

Kollektionen är fotograferad av Paul Edwards och rörligt foto av Felix Martinsson. Ni hittar den på halebop.se från och med den 28:e juli. Se bilder nedan!

 

 

 

 

Foto: Paul Edwards

 

 Publicerat:
RedaktionenAdvertisement
NULL