Mobiloperatören Halebop lanserar idag en extremt limited edition-sneaker i samarbete med Los Angeles-baserade sneakersdesignern theheyyman. Sneakern är utformad efter Halebops varumärke och ingår i dealen ”Världens dyraste abonnemang*”. Johanna Sahlman, Head of Halebop, säger i ett pressmeddelande:

– Vi funderade länge på vad som borde ingå i världens dyraste mobilabonnemang och kom fram till att det såklart är en specialdesignad handsydd sneaker som bara finns i tio exemplar i hela världen.

Den exklusiva limited edition-sneakern som lanseras, är en klassisk Air Jordan 1 ”The Twisted smiley”. Den är tillverkad av högkvalitativt italienskt läder och fodret är mönstrat, med utbytbara swooshes och Halebop-konstverk på yttersulorna. Bakom utformningen står sneakersdesignern Nicholas Avery, även känd som theheyyman.

– Tyvärr lyckades vi inte hela vägen fram. Våra system vägrade samarbeta och protesterade redan vid 990 kronor i månaden så det blev inte alls så dyrt som vi hade hoppats på. Men nu vet vi det, det kommer aldrig någonsin bli dyrare än så hos oss. Det som skulle bli världens dyraste abonnemang imponerar nog inte direkt på Nicole Young, nu när det kanske är världens billigaste abonnemang med tanke på vad som ingår, fortsätter Johanna Sahlman.

Sneakern ingår i en exklusiv och högst begränsad deal som går att köpa på halebop.se den 6:e oktober. I detta ingår även 100GB abonnemang och den nyligen lanserade, vikbara, Samsung Galaxy Z Fold2 5G i kopparfärg. Det finns bara tio par skor och abbonemang, som kommer i specialdesignad samlarbox. Mer info via halebop.se.