5e81bb9b7f80ce30463cf002
5e78b0917f33f434794a1c02
babas-new-black_S
New Black och Babas lanserar kollektion med hoodies och t-shirts


 

 

Klädmärket New Black och restaurangkedjan Babas inleder samarbete för nya hoodies och t-shirts. Från i fredags går deras samarbete bestående hoodies och tishor i svart med print och brodyr, producerade i Portugal för bästa kvalitet, hos Babas i Högdalen, Nacka och Heron City.

 

Detta ska firas med tre ”block parties” i hjärtat av Södermalm på Maria Prästgårdsgata 15 (New Black Store). Det bjuds in till häng, musik, dryck och billiga burgare. Vi kör igång nu på torsdag den 23/5 och kör sedan igen den 20/6 och 27/7.

“Från fem t-shirts till ett internationellt klädmärke. Från ett hak i Högdalen till en restaurangkedja. New Black och Babas vet vad det innebär att kämpa för sin dröm – Hårt arbete och aldrig ge vika för press… för det är under press som diamanter skapas. ;)”

 

 


Visa det här inlägget på Instagram

Från enstaka tröjor. Till ett internationellt klädmärke. Från ett hak till en kedja. New Black och Babas burgers. Båda vet vad det innebär att kämpa för sin dröm. För det handlar inte om att ha en vision. Det handlar om våga kämpa för det man tror på. Hård konkurrens, dag in och dag ut. I en marknad som många skulle avråda dig från att starta något. ”Allt är gjort” säger dom. ”För mycket press gör något annat”….Men det är under press som diamanter byggs.🤟🏽🍔❤️ . Därför är vi stolta över att kunna presentera vår gemensamma kollektion som firas med ett event den 23/5. . Kom och supporta kulturen, lokala entreprenörer och vänner. 📸: @artbyesse . #babas #babasburgers #newblack #collab #sweden #stockholm #orten #urbanculture #fortheculture #cheeseburgers #cheese #burgerlove #clothingline

Ett inlägg delat av Babas Burgers & Bites (@babasburgers)Publicerat:
RedaktionenNULL