OnePlus och och New Black lanserar idag musikstipendiet OnePlus x New Black Scholarship. Det nya stipendiet är skapat med syftet att främja den svenska hiphop-scenen och första delen handlar om att finansiera produktionen av musikvideos. Svensk hiphop fortsätter att växa och är idag den dominerande genren av innovativ musik i Sverige – något som OnePlus och New Black vill stödja. Andreas Ramos Undén, VD och medgrundare av New Black, säger i ett pressmeddelande:

“Den svenska hiphopscenen har exploderat och fortsätter att leverera fler superstjärnor och hits varje år. Tillsammans med OnePlus vill vi främja den kreativitet och genialitet som frodas inom svensk hiphop med vårt nya stipendium.”

OnePlus x New Black Music Scholarship kommer att ge artisterna kreativ frihet i att realisera deras vision för musikvideon och distributionen kommer att ske via Youtube från artisternas egna konton. Den första musikvideon kommer att släppas i mitten av april. Stefan Bonnevier, kommunikationsansvarig för OnePlus i Norden, säger vidare:

“OnePlus har sedan start brutit mot konventioner och kämpat i en konkurrensutsatt bransch. Vi lever efter mantrat Never Settle som för oss betyder att ständigt fortsätta att pusha gränsen för vad som är möjligt och ständigt utvecklas. Vi ser samma resa hos många av de artister som finns i Sverige och är stolta att vara en liten del att främja musikgenren.”
.

65546e0a53c940223e0b0eb4