Bangerhead lanserar under december en ny kampanj för olika dofter, för både herr och dam. Plattformen har därför tagit hjälp av en rad kända ansikten för att tipsa om favoriter från YSL Beauty, Armani Beauty, Ralph Lauren Fragrances, Valentino Beauty och Prada Fragrances tillsammans. Mwuana medverkar i kampanjen med sin partner Marian Njie och fokuserar på dofter från Valentino Beauty.

“Mwuanas favorit Valentino Uomo Born in Roma har maskuliniteten fått ett oväntat inslag av moderna toner från aromatisk träaktig vetiver med en touch av mineralisk kyla från salt. Uomo Born in Roma är baserad på en blandning av absolut från violblad och rökt vetiver. Doften är klassisk tills de mineraliska tonerna börjar framträda. Den sjuder av ingefära, mineralsalt och moderna tränoter. Det är en sofistikerad och modern doft som är inspirerad av Rom, staden där elegans och modernitet flätas samman och där klassicismen förhöjs av en sjudande och edgy livsstil. Mwuanas partner Marian Njie väljer även att matcha sin kille med Valentino Donna Born in Roma för en match made in heaven!”

Mer info här!

Mwuana själv, som åker ut på turné i vinter, kommenterar samarbetet via Instagram och har skapat en egen kampanjfilm.

“Att bära en doft som tillhör doften hon bär när vi är ute känns hur fett som helst. Jag fick även äran att regissera våran egna visual med mina vänner…”

Visa detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Mwuana (@mwuana)

6412e4b25c415800cc0e8973