Kendall Jenner frontar Calvin Kleins senaste denim-kollektion


Blir ansikte för den nya kampanjen tillsammans med manliga modellen Simon Nessman.

 

 

Det senaste året har varit händelserikt för den 19-åriga modellen och realitystjärnan Kendall Jenner. Med en explosionsartad start i modevärlden, som den den yngsta taleskvinnan någonsin för Estee Lauder, och som modell på flera modevisningar för märken som Chanel, Valentino och Mark Jacobs, och nyligen i det senaste april numret av Vouge där hon poserar tillsammans med flickidolen Justin Bieber.

 

 

Nu ser vi henne som det nya ansiktet för det ikoniska varumärket Calvin Klein och deras senaste denim kampanj inför våren/sommaren 2015.

 

“Modeling for Calvin Klein Jeans is really a dream come true. Iv’e grown up wearing the brand and seeing the iconic advertising in magazines and on billboards featuring some of the world’s top supermodels. To now be a part of that legacy is truly an honor”

– Kendall Jenner.

 

 

Kollektionen är enligt Calvin Klein inspirerad av urban streetwear och innehåller t-shirts, sweatshirts, jeans och ryggsäckar som pryds med Calvin loggan. Kampanjen är fotad av den välkända amerikanska fotografen Alasdair McLellan. Ta en titt på kampanjbilderna nedan och håll utkik efter kollektionen som släpps online den 15:e april.

 

 

//Elisa Hammoud

 

kendall-jenner-fronts-calvin-klein-jeans-2015-spring-summer-denim-series-campaign-1
kendall-jenner-fronts-calvin-klein-jeans-2015-spring-summer-denim-series-campaign-2
kendall-jenner-fronts-calvin-klein-jeans-2015-spring-summer-denim-series-campaign-4

 Publicerat:
RedaktionenNULL