I mitten av februari stod det klart att Pharell Williams skulle efterträda Virgil Abloh i rollen som Creative Director för det franska modehuset Louis Vuitton, det på grund av Virgil Ablohs tragiska bortgång hösten 2021. Och i slutet av maj blev det bekräftat att Pharell inleder Paris Men’s Fashion Week med sin debutkollektion för Louis Vuitton. 

I mitten av juni delade Pharell ett inlägg på Instagram där världen fick se en sneakpeak av kollektionen där det dessutom bekräftas att ingen mindre än Rihanna är ansiktet utåt för hans debutkollektion.  På bilden, som är uppspänd på en stor husvägg i Paris, syns Rihanna, med sin babybump, iklädd en svart skinnjacka. I händerna håller hon- och på armen sitter ett flertal färgglada, klassiska Louis Vuitton-väskor. Framför den stora reklamen står Pharell i en avslappnad pose. Kort däreftter bekräftade även Rihanna samarbetet för den nya Louis Vuitton-kollektionen på Instagram, ivrigt påhejad av partnern A$AP Rocky som kommenterade inlägget med eldflammor.

Nu har Louis Vuitton lanserat en officiell kampanjvideo där Rihanna visar upp Pharrells nydesignade LV Speedy-väskor och duffelväskor i olika färger. Se nedan!

“Conjuring the bustling energy of Canal Street in New York, Rihanna embodies the trailblazing vision of Pharrell Williams’ debut collection with a new rendition of the emblematic Speedy.”

Läs mer om kollektionen här!

Paris Fashion Week gick av stapeln den 20 juni 2023 och avslutas den 25 juni 2023. Under dessa dagar kommer 43 modeshower och presentationer av kollektioner att ha ägt rum. 

Foto: Louis Vuitton

65ba07add7a32f7b0a037f23