62b170dadc4101037e075fe2
Alexander Abdallah utsedd till Sveriges bäst klädda man


Inspirerad av A$AP Rocky och “pappor från Mellanöstern”.

 

 

Han är inte bara en av Sveriges mest hajpade skådespelare, efter genombrottet med Netflix-serien “Snabba Cash”. Nu är Alexander Abdallah också utsedd till landets bäst klädda man, enligt tidningen Café. I en intervju med tidningen i samband med utmärkelsen framgår det att 29-åringen är nyss hemkommen från Los Angeles där han signat med en av de tyngsta agenturerna; Range Media Partners.

 

Han berättar vidare att han var nära på att landa en roll jämte Zendaya och Josh O’Connor i geniförklarade regissören Luca Guadagninos kommande film “Challengers”.

 

”Jag gjorde ett jävligt bra selftape, men de valde till slut att gå åt ett annat håll. Eftersom de redan hade en britt från The Crown så ville de ha två britter. Men jag fick en jättebra kontakt med rollsättaren så jag hoppas att jag kan landa något hos henne väldigt snart. Hon är en av USA:s största rollsättare”, säger han till tidningen.

 

I intervjun berättar han också, såklart, om sina förebilder modemässigt. Utöver svenskar som Julian Hernandez och Rami Hanna nämns rapparen A$AP Rocky som en stilförebild.

 

”I Sverige så kan jag kolla på personer som Julian Hernandez och Rami Hanna på Instagram. Sen gillar jag ASAP Rocky och amerikanska rappare. Men jag tror faktiskt att jag kollar mer på kvinnliga influencers, ofta från Danmark. De som faktiskt leker med ­kläder. Det är roligt att ta inspiration därifrån och försöka översätta. Det är många kvinnor som har höga boots just nu, det har jag varit sugen på. Shorts med höga boots”, säger Abdallah.

 

 

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Café (@cafemagazine)

 

 

Foto: Instagram/@alexanderabdallah

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL