Musikhjälpen 2021 till Norrköping 

 

I år är det återigen dags för Musikhjälpen och denna gång blir det Norrköping som får äran att agera värdstad. Den 13-19 december kommer buren att stå på Gamla torget.

 

– Vi kommer att hitta lösningar för ett bra Musikhjälpen i år också och ser fram emot att äntligen komma ut till ett torg igen, säger projektledaren Karl-Johan Paulsson.

 

Även förra året var planen att Musikhjälpen skulle sändas från Norrköping. Dock gjorde pandemiläget att sändningarna fick flyttas och genomföras helt utan publik. Nu ser man fram emot att genomföra Musikhjälpen i Norrköping i år istället.

 

– Även om allt kanske inte kommer se ut som före pandemin så kommer vi att göra allt för att på olika vis lyfta fram Norrköpingsbornas och svenska folkets engagemang, säger Karl-Johan Paulsson, projektledare på SVT och ansvarig för säkerheten på plats.

 

Exakt hur årets upplägg på Gamla torget ser ut beror på pandemins utveckling under hösten.

 

– Vi jobbar med flera olika lösningar. Det vi är helt säkra på är att Musikhjälpen som arrangemang är enormt viktigt att genomföra av så många anledningar. Dels för att åter få mötas kring musiken och engagemangen, men framför allt för att den insats Musikhjälpen och alla som bidrar till insamlingen gör behövs mer än någonsin, säger Karl-Johan Paulsson.

 

Vad årets tema blir väntas presenteras vid ett senare tillfälle.

 

 

 

 

Foto: SVT

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL