MC Melodee till Stockholm för säsongsfinalen av Klubb Spiderdogs


 

 

Klubb Spiderdogs gjorde tidigare i höst comeback på Stockholms klubbscen och har under hösten haft besök av Adam Kanyama och Jireel och Pato Pooh samt DJ:s och open mic-deltagare. Till säsongsfinalen den 26:e november har Spiderdogs bokat sin första internationella gäst; MC Melodee från Holland. MC Melodee släppte debut-mixtapet ”Check Out Melodee” 2012. Sen dess har hon turnerat i USA, Europa, Asien, Afrika och samarbetat med artister som Mac Miller, Smiff n Wessum, Illa J och svenska projektet FAM med bl.a. Cleo, Kristin Amparo och Etzia.

 

MC Melodee släppte tidigare i år senaste skivan ”Passport Pimpin” (2016). Hon har gjort det till sitt signum att spela in musikvideos från sina resor i världen, som fått miljontals spelningar på Youtube. Lyssna nedan!

 

 

Säsongsfinalen inleds med en Open Mic där alla rappare, sångare och dansare är välkomna. Husbandet spelar live-instrumentaler och host är Dirty Jens – en av Sveriges bästa freestyle- rappare, känd från gruppen Sjukstugan. Yxmördarn inleder kvällen med svensk Hip Hop och efter showen tar DJ Ney Ney över med Hip Hop och Dancehall för dansgolvet. Nu låter arrangören även meddela att det bjuds in till ett öppet genrep för aspirerande rappare under 18 år:

 


“Nu bjuder vi in till ett öppet genrep för er under 18 som vill komma och få ett smakprov på showen! Dessutom kör vi en Open Mic där de som vill prova att rappa, sjunga eller dansa får chansen. Varmt välkomna!”

 

Insläpp 19:00, Genrep 19:30, Slut 21:00.

 

 

Lördag 26:e november, Kägelbanan (Södra Teatern)

21-02, 20 år, 150 kr (100 kr innan kl 22)

OBS: Showtime kl 23

 

Instagram: @klubbspiderdogs / www.facebook.com/klubbspiderdogs

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL