6284dbc5b422e7360a0da4a2
Klart för ny konsertserie i sommar – Fricky, Mwuana och Imenella bland inbokade artister 

 

Evenemangsbranschen börjar se ljuset i tunneln efter att ha påverkats enormt under det senaste året. Efter en rad bokningar de senaste veckorna presenteras nu det nya konceptet HAGA – en konsertserie som sträcker sig mellan den 30 juli och 21 augusti. Publiken blir sittande, placerade på filtar och biljetterna säljs i sällskapspriser för två till fyra personer. Varje kväll gästas av en artist som står för livemusiken.

 

– Vi är otroligt glada över att återigen få skapa musikupplevelser för både tidigare och nya konsertbesökare. Det känns rätt i tiden med att skapa konsertupplevelser i naturen och vi är stolta över att så många av Sveriges mest omtyckta artister får möta fansen igen, säger Richard ”Sejka” Ardermark, arrangör på Live Nation Sverige.

 

Utöver akter som Fricky, Mwuana, Sabina Ddumba, Timbuktu & MASAKA Trio samt Imenella, Jelassi och Mona Masrour står Boulebar bakom cateringen som erbjuder mat- och dryckesupplevelser på plats. Boulebar Haga ligger mitt i Hagaparken, ett stenkast från både Vasastan och Solna.

 

Biljetter till “HAGA – konsertkvällar i det gröna”, släpps den 23 juni kl 11.00 via livenation.se. Se de bokade artisterna (fler tillkommer) nedan:

 

 

30/7 – Fricky
31/7 – Fricky
4/8 – Sabina Ddumba
5/8 – Sabina Ddumba
7/8 – Deportees
10/8 – Moneybrother
11/8 – Moneybrother
12/8 – Mwuana
13/8 – Mwuana
14/8 – Imenella, Jelassi & Mona Masrour
15/8 – Timbuktu & MASAKA Trio
17/8 – Titiyo

 

 

Foto: Pressbild / Paul Edwards

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL