62b170dadc4101037e075fe2
62a83ff970c4fd62de0588d3
Klart för Newkids första arenaspelning – se plats och datum här!


Även aktuell med kommande singel och album.

 

 

Newkid hade ett minst sagt rekordartat år 2020. I mars 2020 släppte han sitt tredje album “MOUNT JHUN” som snabbt gick in på albumtopplistan och innehåller P3 Guld-nominerade låten ”Kanske var vi rätt bra ändå”. Under hösten och vintern charmade han svenska folket i TV4:s “Så Mycket Bättre” med tolkningar av ”Starkare” och ”Du måste finnas” som toppat listorna. Musiken han släppte under 2020 resulterade även i två Grammisnomineringar: Årets Artist och Årets Pop.

 

Efter två pandemiår är det nu dags för Newkids första arenaspelning någonsin. Den 22 januari intar han Avicii Arena i Stockholm för att bjuda på en efterlängtad show med namnet “För alla gånger vi inte kunde samlas” – något han som barn bara kunnat drömma om.

 

– Jag känner mig väldigt ödmjuk inför uppgiften att göra min första arenaspelning och har därför inte sparat in på något. Jag har drömt om och visualiserat den här kvällen väldigt länge och hoppas att vi kan fira och känna det tillsammans. Jag är alltid mest fokuserad när jag gör något som kittlas lite i magen och det här är ju minst sagt inget undantag, säger han och fortsätter:

 

– Mina tre största hits har jag ännu inte fått spela för publik på det här sättet, vilket är helt sjukt. Det här blir en revansch för alla gånger vi inte kunde samlas.

 

2021 har till större del spenderats i studion och utöver detta är Newkid aktuell med en ny singel som släpps den 29 oktober. I början av nästa år släpps även ett nytt album som kommer att vara igenkännbart även för de nyaste lyssnarna.

 

Konserten är på Avicii Arena den 22 januari 2022. Biljetter släpps på fredag den 22 oktober klockan 10:00 på allthingslive.se/newkid.

 

 

 

 

Foto: Adrian Pehrson

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL