Om ett par veckor återvänder Burna Boy till Sverige på “Love Damini Tour”, för en konsert i Stockholm 3 december 2022 på Avicii Arena i Stockholm. Biljetter här!

Nu står det klart att Stockholmbaserade artisten Kaliffa kommer agera support och öppna spelningen på Avicii Arena. Han är just nu aktuell med nya singeln “KOMBO”, tillsammans med Näääk.

Det kommer även arrangeras två fester i anslutning till spelningen, välkomstfest den 2 december och efterfest den 3 december på Colosseum i Tolvan.

Kingsize Magazine och arrangören Loaded Vybez tävlar även ut biljetter till spelningen, i samband med att vårt nya nummer pryds av afrobeats-stjärnan. TÄVLA HÄR!

I somras uppträdde Burna Boy i Sverige för en spelning på Way Out West. Kingsize skrev i recensionen av spelningen i Slottsskogen:

“Afrobeatskungen är på strålande humör när spelningen drar igång och har ett pampigt liveband med fem körsångare. Ett välkommet inslag då Burna Boys röst har ett relativt begränsat register och en dov stämma som lätt blir undermålig i kontexten av ett stort arrangemang. Tyvärr verkar inte Ed Sheeran vara kvar på göteborgsk mark för att gästa finstämda poplåten ”For My Hand”, men här gör Burna skäl för sina stjärnstatus då han på egen hand ger låten nytt liv. Det är en spelning uppburen av glädje och värme som Burna är en mästare på att leverera. Det blir inte minst tydligt på avslutande genombrottshiten ”Ye”, som får runda av en uppskattad visit av den afrikanska giganten.”

Foto: Press / August Dellert