61e03a9241f02418c35e38e2
Amerikanska rapparen Big Sean kommer till Sverige


Kommer till Stockholm, Göteborg och Malmö.

 

Från att freestyla i en trång korridor med Kanye West till att spela in ett tokhyllat album med hela hiphop-världens elit,  en saga som i de flesta falla skulle kännas avlägset men i Big Seans fall så är det exakt så det är.

 

Den amerikanska rapparen kommer äntligen till Sverige för tre spelningar i november. Biljetterna har släppts idag.

 
Hans första singel ”Getcha Some” fick en visuell kompanjon producerad av ingen mindre än Hype Williams. Stort. Signad av G.O.O.D. Music och av anrika Def Jam. Det har rullat på i en vansinnig fart utan några som helst bromsar.

 

Förra året dök debutalbumet ”Finally Famous” upp och fick kritiker att vända sig ut och in efter nya superlativ. Med den grymt släpiga och sköna ”Dance (A$$)” vid frontlinjen och de båda andra singlarna ”My Last” och ”Marvin & Chardonnay” i hölstret har albumet, som gästas av bl a Kanye West, Chris Brown, Pharell Williams, Lupe Fiasco och en mängd andra celebriteter, roterat kraftigt på både radio, tv och internet. ”Finally Famous” debuterade på Billboard 200-listans 3:e plats och även om albumet är nära på bara ett år gammalt törstar fansen efter mer. Uppföljaren sägs dyka upp i december.

 

Datum

7.11 – Göteborg, Brewhouse
8.11 – Stockholm, Göta Källare
9.11 – Malmö, Babel

 

Biljetter

Göteborg:  Biljetterna kostar 230 kr + serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Eventim-ombud & callcenter 0771-651 000.

Stockholm: Biljetterna kostar 240 kr + serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticnet.se / 077-170 70 70 samt  Ticnet-ombud.

Malmö: Biljetterna kostar 220 kr + serviceavgift och säljs via LiveNation.se och Babelmalmo.se.Publicerat:
RedaktionenNULL