Ska framföra osläppt albumspår.

Nya stjärnskott delar scen med folkkära favoriter när “Tillsammans för Världens Barn” direktsänds från tv-huset i Stockholm på fredag den 7 oktober. Under den festliga galakvällen som markerar 25 år med Världens Barn medverkar utöver folkkära namn som Måns Zelmerlöw, Carola Häggkvist och Laleh även Jelassi.

Den singelaktuella rapparen ska enligt ett pressmeddelande berätta sin historia med en ännu osläppt låt från hennes efterlängtade (också osläppta) debutalbum, titulerad ”Ögonen i spegeln” – om unga skolbarnet Fatima och alla svårigheter man kan ha som maskrosbarn i jakten på identitet, tillhörighet och trygghet. Låten framför Jelassi tillsammans med en barnkör från Fjällenskolan i Järfälla.

“Tillsammans för Världens Barn” sänds fredag 7 oktober kl 20:00-22:00 i SVT1 och på SVT Play. Galan direktsänds från Stockholm och leds av Pernilla Månsson-Colt, Kodjo Akolor, Arantxa Alvarez och David Sundin. Under kvällen får de hjälp i studion av fem unga som även var med under fjorårets gala: 10-åriga Gabriella, Tereza och Harriet samt Emanuel, 17 och Kerstin, 14.

Foto: Pressbild