I mitten av september är det åter dags för Nordens största mässa för populärkultur att gå av stapeln, då Comic Con Stockholm arrangeras för åttonde gången. I står stoltserar mässan med ett antal internationella gäster där vi bland andra noterar Iain Glen, känd som riddaren Jorah Mormont från Game of Thrones (längst till höger på bilden ovan). Iain Glen gästar Comic Con Stockholm lördag 16:e och 17:e september. Han kommer att delta i frågepaneler samt skriva autografer och fotograferas. På mässan finns även HBO Nordic Lounge med Järntronen där du kan få en försmak på alla tv-serier man kan hitta på HBO Nordic – till exempel nya HBO-dramat “The Deuce” och kommande historiska dramat “Knightfall”. Dessutom nya säsonger av “Vikings”, “Billions”, “The Handmaid’s Tale” och “Westworld”. Sefliemöjlighet finns att ta i Järntronen, som finns lokaliserad mitt i loungen.

Även skådespelarerskan Cobie Smulders kommer till Stockholm och är bland annat känd för sin roll som Robin i “How I Met Your Mother”. Hon har även varit med i Avengers-filmerna i rollen som Agent Maria Hill och dyker snart upp i den nya TV-serien Friends from College på Netflix.

På spelsidan återfinns naturligtvis bland andra Nintendo, Xbox, Playstation, Ubisoft, Activision, Sega och Bandai Namco. Serietecknaren Tony Moore som bland annat har tecknat för Marvels Deadpool, Venom och DC Comics Batman gästar även mässan.

Comic Con Stockholm 15-17:e september på Kistamässan i Stockholm.

Biljetter till mässan finns att köpa via www.eventim.se.

Mer info via www.comicconstockholm.se