62ecc92f37b61a70cf0bee62
62d7e7e97b2718d296030a52
Artistagenturen Appelgren Friedner blir en del av Live Nation


 

 

Den svenska artistagenturen Appelgren Friedner representerar idag några av landets främsta artister, med namn som Cherrie, Sabina Ddumba, Movits! och JËLLY i sitt stall. Nu står det klart att Appelgren Friedner – dess agenter och artister – blir en del av Live Nation.

 

Lisa Appelgren, Uno Friedner och Georgios Kalafatidis kommer från och med 15:e augusti 2019 bli en del av Live Nation och tar med sig de artister de arbetar med idag – Sabina Ddumba, JËLLY, Jonas Lundqvist, Cherrie, Movits!, Tensta Gospel Choir och många fler.

 

– Jag är väldigt glad över att få in Appelgren Friedner under Live Nations vingar. De båda har lång erfarenhet som jag hyser stor respekt för och tillsammans ska vi utveckla och fortsätta bygga vidare de artister Uno och Lisa arbetar med idag. Det kommer bli fantastiskt kul att få in deras kunskap och kompetens i huset, säger Markus Wiking, COO Local Artists, Live Nation.

 

– Vi har drivit Appelgren Friedner i fyra år och nu är vi redo för nya utmaningar. Att bli en del av Live Nation och få en utökad plattform skapar fantastiska förutsättningar för våra artister. Vi ser med spänning fram emot att ta oss, och våra artister, till nästa nivå, säger Lisa Appelgren och Uno Friedner.

 

 

Appelgren Friedners artister som går till Live Nation:

 

Adam Tensta
Cherrie
Den Svenska Björnstammen
Hanna Järver
Familjen
Jelassi
JËLLY
Jonas Lundqvist
K27
Kalle Baah
Linnea Olsson
Maxida Märak
Molly Hammar
Movits!
Panda Da Panda
ROS
Sabina Ddumba
Solen
Tensta Gospel Choir
Zacke

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL