Åre Sessions är tillbaka – Mona Masrour klar för festivalen


 

 

Den kombinerade musik- och skidfestivalen Åre Sessions är tillbaka. Festivalen har pågått sedan 2017, men blev under 2020 inställt av förklarliga skäl och årets upplaga gjordes i en digital version med artister som Molly Sandén, Fricky och Sabina Ddumba. I början av november stod det klart att festivalen är tillbaka i full kraft mellan 28 april och 1 maj, 2022. Likt tidigare år varvas några av landets största akter med internationella framgångssagor. Nytt för i år är att festivalen inte bara kommer avsluta skidsäsongen, utan också blir en en del av invigningen under skidtestarhelgen 10-12 december, 2021.

 

 

I det första artistsläppet står det klart att artister som Thåström, Miriam Bryant, The Hellacopters och svenska r&b-stjärnskottet Mona Masrour är inbokade (se nedan).

 

– Det känns nästan sjukt att säga det, men vi är tillbaka. Som vi har längtat efter fjäll, intensiva festivalspelningar, afterski och manchestermorgnar. Ni som varit på Åre Sessions vet vilken unik pärla det här är. Det finns inget som är som Åre Sessions. Spänn på er pjäxorna, det blir åka av, säger Magnus Olsson, arrangör på Åre Sessions.

 

Åre Sessions startades av Luger & Norrlands Ljus alkoholfri. Charlotte Liljewall, produktchef för Norrlands Ljus, berättar:

 

– Vi ser fram emot att skapa upplevelser tillsammans och på Åre Sessions är det extra mycket av just det. För oss är det en självklarhet att vara en presentatör av svensk natur, musik och gemenskap.

 

 

 

 

 

Foto: Christopher Cardenas / Adrian Pehrson

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL