Den 22 juni, två dagar innan midsommarafton, återvänder 50 Cent till Sverige och Stockholm för en stor spelning på Avicii Arena. I samband med nyheten stod det också klart att veteranen tar med sig en “special guest” på Europaturnén, men det är fortfarande oklart vilken artist det gäller.

Nu presenteras dock en öppningsakt för spelningen i Stockholm i form av svenska succérapparen 23. Artisten från Vårby Gård debuterade 2020 med “Adressen” och sedan genombrottssingeln “Scorpio” har han släppt två album; “Feelings” och “08 ZOO” (båda under 2021). I början av året toppade 23 Spotify, Apple Music och YouTube med årets första singel “Länge leve vi”.

Rapparen har avslöjat att ett nytt album släpps i juni och på det väntas både “Länge leve vi”, samt efterföljande singlarna “Thug Part 2” och senaste “More Life” återfinnas. Det återstår att se om albumet, som verkar få titeln “Selfmade”, kommer innan eller efter rapparens första stora spelning när han öppnar för 50 Cent – en extra passande bokning då han gjort flera referenser till Fifty i låtar som “Mindset” och “Animals”.

Biljetter till spelningen i Stockholm går att köpa via www.tadc.se

Foto: Pressbild

6412e4b25c415800cc0e8973