Tidigare under hösten firade den ikoniska Malmögruppen Advance Patrol 20-årsjubileum sedan releasen av debutalbumet “Utskrivna”. Nu står det klart att AP kommer till Stockholm för en spelning i början av december för konsertarrangemanget “Bounce To This” i början av december. Under kvällen uppträder även artister som Stockholmssyndromet, Shanti Blanco (Fridlyst), Hakey & Astrala, MÄK, Christmaz med flera. Se nedan!

Kingsize Magazine intervjuade gruppen i augusti då både Rodde och Juan bekräftade att det finns mer musik inspelad både som AP och på andra håll. På frågan om vi kommer att få ett helt nytt album av Advance Patrol svarar Rodde:

– Kanske! Det var inte bara dom två låtarna vi spelade in. Vi har varit i studion i några månader och träffats så ofta vi kunnat. Det har varit roligt att plocka upp där vi slutade och vi känner att det finns en publik som fortfarande är intresserad av AP-musik. Det känns roligt, allt det här är en bekräftelse på det. Så länge intresset finns kommer vi fortsätta göra det. Och även om intresset inte finns kommer vi fortsätta göra det, skrattar han.

Läs hela intervjun här och lyssna på jubileumsutgåvan nedan!

“Bounce To This” äger rum på Stadsgårdsterminalen i Stockholm fredag den 1 december 2023 och biljetter finns via Tickster.